[かまどのつぶやき Vol.2]「手作り石窯で焼く森の恵みピッツア」が始まり、私もお仕事開始ですコシアブラやタラの芽などをトッピングしたトマトソースのピッツアや、花🏵️やクルミをトッピングしたハチミツピッツアなど、個性豊かでどれも美味しそう私の役目は、春の山の恵みをのせたピッツアをこんがり焼きあげること焼きあがったピッツアを食べた皆さんからは「ヨモギの香りが良かった!」「ギシギシが意外と美味しかった!」という声が聞こえてきました次回ははどんなピッツアができるのかな?ゴールデンウィーク後半戦もお待ちしております[Furnace Tweets Vol.2]The "Forest Blessings Pizza Baked in a Handmade Stone Oven" has begun and I'm getting to work .Pizza with tomato sauce topped with Acanthopanax sciadophylloides and Aralia Sprout and honey pizza topped with flowers 🏵️ and walnuts, all unique and delicious.My task was to bake the pizzas to a golden brown topped with the bounty of the spring mountain .Everyone who tasted the baked pizzas said, "I liked the smell of mugwort! Rumex japonicus Houtt was surprisingly delicious! I could hear them say, "I liked the aroma of wormwood!What kind of pizza will we make next time?We look forward to seeing you again in the second half of Golden Week #トヨタ白川郷自然學校 #toyotashirakawago #白川郷 #shirakawago #ゴールデンウィーク #かまどのつぶやき #ピザづくり #とことん #春 #spring #pizza #cooking#nature #自然体験 #家族旅行 #familytrip #worldheritage #コシアブラ #memory #山菜 #タラの芽 #受付中 #岐阜県 #gifu #日帰り #アクティビティ #activity
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