[かまどのつぶやき Vol.5]6月最後のピザ作り昆虫好きな兄弟が参加してくれました食べごろの山菜を見つけるのが難しくなってきましたが、今が旬のクワの実を使って甘酸っぱ〜いデザートピザを作りました初夏バージョンのピザ作りは、早くも7月7日(日)がラストです!日帰りでも体験できますので、興味のある方はぜひ遊びに来てくださいね[Furnace Tweets Vol.5]The last pizza making session of June my insect-loving siblings joined us.It's getting harder and harder to find edible wild vegetables, but we made a sweet and sour dessert pizza using mulberries, which are in season now .The last pizza making session for the early summer version will be held as early as Sunday, July 7!You can also experience it as a day trip, so if you are interested, please come visit us .#トヨタ白川郷自然學校 #toyotashirakawago #白川郷 #shirakawago #ゴールデンウィーク #かまどのつぶやき #ピザづくり #とことん #初夏 #spring #pizza #cooking#nature #自然体験 #家族旅行 #familytrip #worldheritage #memory #山菜 #クワの実 #マグワ #mulberry #受付中 #岐阜県 #gifu #日帰り #アクティビティ #activity
コメント